Proof

Mailing to bezorgingmaasstad@rotterdamsdagblad.nl

Geachte Maasstad/bezorging/klachtafdeling,
heden wilde ik wederom mijn afschuw spuien, dit maal via email (volgens mij is dit nieuw, eerdere klacht was per brief naar kantoor City Zuid verstuurd, hieronder nogmaals gekopieerd en geplakt, waar overigens heel vriendelijk NIET op is gereageerd.)
Als u het onderstaande leest, lijkt het erop alsof dat de druppel is dat de emmer doet overlopen. Nooit gedacht dat er nog een vloedgolf achteraan zou komen.
Wat is nu het geval ? Niet vind ik alleen WEER een stapeltje van 4 kranten op de trap (wederom ‘s avonds laat), maar nu zijn het er zelfs ZES. Zoals u ziet, de bezorger is te lui om de 4 brievenbussen te vullen (wat dus niet hoeft als hij/zij op de NEE/NEE sticker let) (punt c), maar maakt nu ook punt a waar, tellen is echt te moeilijk geworden in deze koude tijden.
Als de opleidingsniveau zo doorzet, en dezelfde bezorgers gebruikt worden voor het Rotterdams Dagblad (als ik dat zo goed uit de contact informatie haal), ben ik bang dat de toch al suffe “Het Bewijs van Rotterdam” reklame een heel andere uitwerking zal hebben dan meer klanten te trekken.
Hopelijk kunt u met mijn bewijzen gezonde conclusies trekken en er werk van maken om de kwaliteit weer tot een normale hoogte te brengen.

Mvg,
KaNam

3 Responses to “Proof”

 1. KaNam Says:

  Ah, response. Finally.

  Geachte heer/mevrouw Ung,

  Allereerst onze excuses voor het niet reageren op uw vorige mail. Het Rotterdams Dagblad stuurt normaliter elke consument een excuusbriefje
  met daarin de mededeling dat de klacht wordt doorgegeven aan de verspreidorganisatie, die de klacht gaat bespreken met de bezorger.

  Dit laatste is na de ontvangt van uw mail zeker gedaan. We hebben nog steeds dezelfde bezorger, die overigens alleen de MaasstaD bezorgd. We
  hebben nu naar aanleiding van uw tweede reactie een “laatste waarschuwing” naar de bezorger gestuurd. Als blijkt dat de desbetreffende
  bezorger niet luistert, zullen we hem uit de organisatie verwijderen.

  Mocht de bezorger niet luisteren, wilt u het mij dan laten weten, dan kunnen we gepaste maatregelen treffen.

  Met vriendelijke groet,

  Netwerk VSP

  Afd. MaasstaD

  A.M. van ——-

 2. Qbix Says:

  zo zo.
  het helpt 🙂

 3. Bern Says:

  You almost got his ass fired. Way to go. Another one on the unemployment list. Who do you think is gonna pay for that? EH?

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.