No means NOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!

Betreft: Groot Charlois distiributie

Geachte Wegener Huis-aan-huiskranten B.V.,
graag wilde ik via deze weg mijn ongenoegen uiten. Heden vind ik, wederom een krant. U zult zich afvragen waarom die zin zo kort is. Weldra wordt het allemaal duidelijk, deze brief heeft als onderwerp combinatie.

Ten eerste, de anti-reclame sticker die op mijn brievenbus is geplakt heeft de combinatie NEE/NEE.

Ten tweede, de krant wordt onder deze combinatie van omstandigheden bezorgd (en zonder enig benul van tijd, het kan er ‘s ochtends vroeg liggen, of ‘s avonds laat):

a. In de brievenbus (deze hangt onderaan het trappenhuis). Moet ik weer hebben, een bezorger die lijdt aan de volgende combinatie: een kleurenblinde analfabeet die niet kan tellen (aangezien dat de drie kenmerken zijn om de oranjegekleurde 3 letterig-tellende NEE van de groene 2 letterig-tellende JA te kunnen onderscheiden).

b. Op de deurmat net voor mijn deur. Moet ik weer hebben, een overijverige bezorger die perse toch de krant wilt afleveren en daarvoor de trap helemaal naar boven neemt.

c. De krant ligt onderaan de trap. Moet ik weer hebben, een superluie bezorger die de straat doorrent en het zomaar ergens neerkwakt, zonder zich te realiseren dat met een stevige wind alles op straat komt te liggen (en de bewoners hebben ook geen tijd om het weg te halen, omdat het op tijdstippen wordt afgeleverd waar geen normaal mens meer naar buiten gaat).

Zoals u ziet, genoeg overtredingen die leiden tot een berg reclame en kranten (zie bijgevoegde foto van een stapel verzameld in slechts anderhalve week). Dit doet mij wensen naar de tijd dat bezorgers nog de weg wisten naar het dumpslootje hier drie straten verder. Of toen fikkie steken nog geen verloren kunstvorm was.
Graag ga ik nu over tot mijn combinatie van conclusies:

a en c leiden mij tot het denken dat bezorgers niet meer worden opgeleid. Noch worden ze verteld aan welke simpele regels ze moeten houden.
a en b leiden mij tot het denken dat bezorgers worden verzocht de kranten ten alle tijden af te leveren zodat de oplage hoog blijft (is dus meer reclame-inkomsten) ongeacht hoe dit de milieu aantast en overlast aan de bewoners bezorgt.

Hoe u het ook bekijkt, ik ben er niet blij mee. Via deze weg wilde ik dan toch ook uw kant van dit verhaal horen, voordat er een goed overwogen klacht richting de Reclame Code Commissie gaat.
Een financiele tegemoetkoming zou ook niet misstaan, aangezien ik slecht ter been ben en dus maandelijks de zoon van de overburen moet raadplegen om de berg aan kranten en reclame richting de oud-papier-bak te kunnen sturen. Elke keer 5 euro is toch 60 euro op jaarbasis !

Hopend uw reactie ooit uit een bijna lege brievenbus te kunnen halen,

K.N. Ung

paper1

paper2

6 Responses to “No means NOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!”

 1. Mr T Says:

  Leuke brief alleen zeg je dat je slecht ter been bent. Dit is een leugen Ka Nam. Foei.

 2. Albi Says:

  Misschien leuk om de volgende keer geen spelfouten te maken 😉

 3. Nasty GRANDM4 CuMwh0reZ only a click away Says:

  Spelfouten daar gelaten, maar “toen fikkie steken nog geen verloren kunst was” is briljant. Jammer van dat slecht ter been, maar ja, ‘t is waarschijnlijk de enige manier om hier nog keiharde ecu’s uit te kunnen slaan, he?

  Desalniettemin: Moge de distributeur uw huis volstorten met lokale sufferdjes. Net goed! Leugenaar!

 4. [Tinus] Says:

  Ze zullen wel weer denken:
  “Heb je weer zo’n oud zeurmannetje. 😡 *idee* Hoe zullen we hem nog eens meer pesten? :twisted:”

 5. arachnofoob Says:

  Beste jongen, ik zou slechtziendheid hebben aangevoerd:…aangezien ik praktisch blind ben en alleen nog maar grootletterboeken kan lezen, zie ik deze daad als zeer schandelijk. Ik probeer mij steeds meer aan te passen aan mijn nieuwe situatie(braille leren, sta op een wachtlijst voor een blindegeleidehond) en dan word ik weer geconfronteerd met m’n handicap: ik kan de krant niet lezen want de lettertype is te klein. Deze continue confrontatie veroorzaakt veel geestelijk leed waar mijn therapeut handenvol werk aan heeft, daarom eis ik immateriele schadevergoeding/smartegeld. Het bedrag zal doorgegeven worden door mijn advocaat de heer mr. Spong…

 6. Qbix Says:

  Hehe.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.