Pre-emptive strike

via: http://www.upc.nl/index.php?PageID=147603&vac=

Onderwerp: UPC Digital
Betreft: Klacht

Via familie ben ik erachter gekomen, dat de dreiging steeds dichterbij komt. Ik had het al eerder op TV gezien, maar wist niet dat de nadering zo snel nabij zou zijn.
Het gaat natuurlijk om jullie niet werkende product UPC Digital (ja ja, even snel wat forums afgestruind, altijd lachen).
Iedereen kent wel het spreekwoord, beter voorkomen dan genezen. Ik ben helaas eerder in de clinch geweest met jullie, dus mijn versie van dat spreekwoord luidt, beter verhuizen dan in aanraking komen met UPC. Maar in dit geval, zal ik bij deze nog een laatste poging wagen, aangezien ik gelukkig nog geen bericht heb ontvangen van julie “fantastisch nieuw product” dat ongevraagd in mijn strot wordt geduwd.

Bij deze dus mijn vraag of jullie mij bij voorbaat al UIT jullie klantenbestand kunnen verwijderen, dan wel gewoon geen nieuw abonnement aansmeren of gratis producten mijn richting opsturen. (Als ik mijn analoge TV signaal verlies, het zij zo. Tranen zullen vloeien uit blijdschap.)
Ik waarschuw u in ieder geval alvast, dat ik mij ga beroepen op het burgerlijk wetboek (boek7 artikel 7, zie http://wetboek.net/nl/BW7/7.html). Vrij vertaald, mag ik het houden omdat mij niet om toestemming is gevraagd, noch heb ik om het product gevraagd. Jammer genoeg loopt het maar tot Lid 4, aangezien ik in dit geval zelfs uitdrukkelijk jullie verbiedt het mij toe te sturen. Ik zet bij deze alles in het werk om een uitbreiding tot Lid 5. Deze zou mij dan vergoeding moeten bieden voor het aankomend psychologisch letsel, en mij in staat moeten stellen tot het ritueel verbranden van de oh zo machtige Mediabox.

En zoals altijd, eindig ik met:

Hopelijk nooit meer wat van jullie te hoeven vernemen (doch, helaas nog niet uitgekomen. Sterker nog, jullie kennende, zullen jullie de informatie die verplicht is voor het invullen van dit web-formulier gebruiken voor meer duistere doeleinden. Om die redenen zullen enkele spelfouten worden toegevoegd om dit in de toekomst te kunnen bewijzen),

KaVam Ong

Geachte heer Ong,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons dat u in het verleden slechte ervaringen
met ons heeft gehad. Wij hebben geprobeerd uw klantgegevens te controleren. Helaas
staat er geen enkele heer of mevrouw Ong op het door u aangegeven adres bij ons
ingeschreven. Hierdoor kunnen wij op dit moment nog niet een notitie bij uw
klantgegevens maken dat u de MediaBox niet wenst te ontvangen. Wij vermoeden dat het
om een vergissing of een typfout gaat en raden u aan nog een bericht te sturen zoals u
dat nu heeft gedaan, echter dan met de juiste gegevens erop zoals die hier bij ons
bekend zijn.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

UPC Nederland

/me BANGS head on ceiling

Searching on address or postal code is just too tough a job for them.

3 Responses to “Pre-emptive strike”

 1. Tienz Says:

  Binnen een grote organisatie ga je inderdaad helemaal niet op zoek naar achternamen, maar zoek je op postcode en huisnummer. Ik denk dat ze dat ook gedaan hebben, want, zoals ze zeggen: “geen enkele heer of mevrouw Ong op het door u aangegeven adres bij ons ingeschreven”. Dat klopt dan eigenlijk wel weer. Dus eigenlijk hebben ze het wel goed gedaan, want theoretisch gezien kunnen jullie best twee verschillende personen zijn…. 💡

 2. Paul Says:

  ‘Mag ik uw klant- debiteuren- of relatienummer?’

 3. 3RS Says:

  well we all know
  UPC
  Useless Products Company

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.