New diet…

Submitted through AH Customer Service:
https://www.ah.nl/klantenservice/veelgesteldevragen/albertheijn/article.jsp?trg=klantenservice/veelgesteldevragen/albertheijn/article.contactoverah.ah20

Al enige tijd maak ik gebruik van jullie potje Zeezout met molen. Het is maar sinds kort dat ik erachter kwam dat er behalve zeezout als ingredient een ander zeeblauw substantie (foto’s op aanvraag), puur bij toeval toen ik een zout in pan deed om pasta te koken en wat vreemds zag drijven. Vast om de regel “Volle zilte smaak” waar te maken. Toch ben ik hier niet van gediend. Mij is namelijk nooit verteld dat plastic deel uitmaakt van de welbekende “schijf van vijf”. Integendeel, ik denk zelfs dat het uitmaakt van een andere schijf (schijf van dingen die je ZEKER niet moet eten)
Als u de foto’s bekijkt denkt u vast, “die heeft zijn zoutgehalte in zijn hersens niet op orde, die vlokjes zijn lichtblauw, terwijl de molen donkerblauw is”, maar met een scherp mesje heb ik het zelf getest, het plastic komt gewoon van de molen af.
Mijn eis:
a. Zet bij de ingredienten de correcte plastic soort/samenstelling, zodat mensen zelf kunnen beslissen of ze dit willen opnemen in hun dieet.
of
b. Ontsla de genie die een plastic molen ontwerpt dat zwakker is dan zoutkorrels (de smoes, “het was een verassing dat de korrels juist van die zee waar het vandaan komt zo hard zijn !” gaat toch echt niet op hier)

./pics/zeezout1.jpg

./pics/zeezout2.jpg

Response yay!

Geachte heer Ung,
Hartelijk dank voor uw bericht van 5-6-2011.

Wij bieden u onze excuses aan voor het gegeven dat de kwaliteit van de verpakking van de zeezout molen niet in orde is, waardoor u blauw plastic van de molen heeft aangetroffen tijdens de bereiding van uw gerecht. Onze producten worden op uiterst hygiënische wijze geproduceerd. Wij hebben strikte afspraken met onze leveranciers over kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Dat u desondanks een ongerechtigheid heeft aangetroffen vinden wij zeer vervelend. Wij hebben uw melding doorgegeven aan onze kwaliteitsmanager, zodat deze ook de leverancier op de hoogte kan brengen.

In de winkel kunt u gebruik maken van de AH kwaliteitsgarantie. U kunt het artikel bij uw volgende winkelbezoek omruilen voor een nieuw exemplaar of u ontvangt op vertoon van de kassabon het aankoopbedrag terug. Bent u niet meer in het bezit van de kassabon, dan vernemen wij graag van u in welke winkel (plaatsnaam+straatnaam) u normaal gesproken uw boodschappen doet.

Met vriendelijke groet,

Albert Heijn Klantenservice

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in D:\Abyss Web Server\htdocs\wp-content\themes\green\comments.php on line 74

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.