Knack Knack, who’s there ? It’s me, part 2.

Reply to mail (info@unox.nl):

unox2
Geachte Unox Customer Service,

heden werd ik aardig verrast. De buurvrouw belde aan om een pakketje af te geven, en meestal bestel ik de meest interessante electronica. Maar dit keer was het een groter doos van vreemd formaat. In de doos bevinden zich 3 Unox artikelen, en mijn oog valt direct wederom op de logo’s met de letters ZONDER (kustmatige geur- en smaak- en/of kleurstoffen) in hoofdletters. Op dat moment lag er al een sappig stuk steak op de koekenpan te sissen, maar ik kon het toch weerstaan om meteen weer de Knaks uit te proberen.
Wel nu, de kwaliteit van Knaks waren marginaal beter dan de vorige (waar mijn originele klacht over ging), maar mijn fijngevoelige tong voelt nog steeds zo nu en dan de streling van zeer fijn gemalen kraakbeen en peeskapsels (in plaats van de te verwachten keihard zandachtig bot). Ik denk dat een normaal mens deze Knaks als smaakvol hadden kunnen categoriseren.
Hierbij meldt ik dan ook, dat mede door de geste van uw klantvriendelijkheid, mijn vertrouwen in Unox producten (met een klein minnetje voor de Knaks) volledig is terugverdiend.

Mvg, KaNam.

One Response to “Knack Knack, who’s there ? It’s me, part 2.”

  1. OOsz Says:

    \o/.

    Enjoy your dinner :-P.

    I think I’m finally going to send my exploded bottle of Coca-Cola. Let’s what I’m going to get 😉

    “maar mijn fijngevoelige tong voelt nog steeds zo nu en dan de streling van zeer fijn gemalen kraakbeen en peeskapsels (in plaats van de te verwachten keihard zandachtig bot)” _O_

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in D:\Abyss Web Server\htdocs\wp-content\themes\green\comments.php on line 74

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.