Knack knack, who’s there ?

Complaint sent through www.unox.nl:

Knaks

Recent viel mijn oog op jullie blik Knaks knakworstjes. Vooral het label “ZONDER kunstmatige geur- en smaakstoffen” deed mij gerust stellen dat ik een goed product in handen had. ZONDER in hoofdletters valt reuze op. Goed gedaan, afdeling marketing !
Wat de beschrijving op de verpakking eerlijkheidsgetrouw mist, zijn echter de woorden “MET lekker veel fijngemalen botten”. MET in hoofdletters, om net dat extra betrouwbaarheidsgehalte te geven.
Hap na hap voel ik ze knarsen tussen mijn tanden. Af en toe, in gehakt of worst, was ik wel gewend. Maar dit sloeg mijns inziens toch wel alles.
En dan heb ik het niet eens over dat deze Knaks totaal niet knakkerig zijn zoals ik gewend ben. Bij het doormidden breken mis ik het bekende geluid, en zielig brokkelt het een beetje af, om in de mond zeer slapjes uiteen te vallen. Voor mij voorlopig geen enkel “knak”product van jullie merk !

Received response by email already, but it’s too generic to bore you with it. *Yawn*. On the AH Bockworst (it’s German !) then, it’s slightly better, though the flavor still doesn’t beat the real deal. Fresh meat, yum.

3 Responses to “Knack knack, who’s there ?”

 1. OOsz Says:

  How did you find out about the grinded bones inside?

  What did Unox say about it? It’s not true or something like that?

 2. KaNam Says:

  You can find out just by eating it. If eat feels like you’re eating sand, that has to be bone. Can’t be simpler than that.

  Response was the basic quality control blabla, won’t happen again blablabla.

 3. OOsz Says:

  It really is gross really. Well, although we all know “wat niet weet wat niet deert”: No more Unox Knaks for /me

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.