Consumer Fraud

http://www.ah.nl/klantenservice/veelgesteldevragen/steluwvraag.jsp?trg=klantenservice/article.vraag

Via deze weg wilde ik mijn klacht bij u neerleggen. Nadruk op LEGGEN. Hierin is namelijk iets vreselijks verkeerd gegaan. En dan heb ik het over de genetisch gemanipuleerde dubbeldooier leggende kip.
Van nature ben ik een levensgenieter, en wat kan je ochtend beter maken dan een broodje ei met 1 dooier. JUIST ! Een broodje ei met 2 dooiers. Daarom kraakte ik tot voor kort elke dag gewoon 2 eieren open. Natuurlijk zegt dat iets over mijn cholesterol gehalte (door het dak heen!), en vandaar dacht ik slim te zijn door jullie dubbeldooier ei te kopen.
Economisch gezien, geniet ik dan dubbel, en zal ik minder cholesterol tot me nemen, en bespaar ik ook nog eens flink wat geld door dagelijks maar 1 ei tot me te nemen.
Moet u mijn schrik eens voorstellen toen ik gister mijn ochtenritueel begon, en ik even dacht dat ik het omgekeerde van dronken was (ipv dubbel zien, half zien). Gelijk maar een foto gemaakt, meer voor de grap.
egg
Het zij zo, een kip met een humeur of zo. Dan maar terugvallen op mijn oude gewoonte en nog maar een ei gepakt.
egg
Nu was het niet grappig meer. 1 is toeval, maar 2 maakt een serie. Oftewel, misschien heeft genetische manipulatie zijn grenzen bereikt en beginnen de ramp scenarios zich voor te doen (ik ben ook film liefhebber, en ik kan u verzekeren dat ik veel vreemde dingen over het scherm heb zien vliegen, wat nu veel minder vreemd begint te lijken).
Hierbij dan de code van het ei, 2-NL 4348801, hopelijk dat het helpt in uw onderzoek naar dit controversiele onderwerp. Tevens heb ik nog 3 eieren niet gebruikt, wat u terug kunt nemen als het de onderzoek of de productie naar een nieuwe lading goed-functionerende kippen bevorderd. Misschien een tip, probeer een kip te produceren die een ei met 3 dooiers kan leggen. Als het verkeerd gaat, kunnen ze nog altijd nog functioneren als de dubbeldooier leggende kip.

Voorlopig met een ochtendhumeur,

KaNam Ung

2 Responses to “Consumer Fraud”

 1. B. Says:

  hahaha!
  hahahahaha!
  seriously. brilliant!

  (you, dude, seriously miss a woman in your life)

 2. Tienz Says:

  @ the both of you: 😆

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in D:\Abyss Web Server\htdocs\wp-content\themes\green\comments.php on line 74

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.