Pre-emptive strike II

via: http://www.upc.nl/index.php?PageID=147603&vac=

Onderwerp: UPC Digital
Betreft: Klacht

Op mijn eerdere klacht (helaas doet u niet aan referenties, daarom zal ik er zelf maar een referentie uit proberen te halen: X-OriginalArrivalTime: 28 Aug 2006 11:03:59.0382 (UTC) FILETIME=[A9C2C360:01C6CA91]) was beloofd binnen 3 werkdagen van een reactie te voorzien. Maar iedereen weet ondertussen al dat UPC het niet zo strak neemt met beloftes.
Toch wilde ik u alsnog vragen om toch te reageren inzake het verzoek mij uit jullie klantenbestand te laten verwijderen, ter voorkoming van het versturen van de Mediabox als ik dan eindelijk aan de beurt kom voor dat mooie “gratis” ding.
Reden is natuurlijk mijn preventieve bewijsverzameling. Want jullie werkwijze kennende, krijg ik anders over 1 of 2 jaar een mooie dreigbrief van ene Intrum Justitia met het verzoek een spookfactuur van ruim 1 of 2 duizend euro te voldoen. Meegeleverd als bewijs is een ontvangstbewijs van de Mediabox, inclusief nagetekend of overgetrokken handtekening (gekopieerd van mijn menige ondertekende klacht-brieven uit het verleden).
Graag dus alsnog een reactie met de melding dat ik niet lastig gevallen wordt met jullie UPC Digital en Mediabox.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in D:\Abyss Web Server\htdocs\wp-content\themes\green\comments.php on line 74

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.