Will it never stop ???

to: redactie.hl@whk.wegener.nl

Geachte Redactie Havenloods (Charlois),
wederom word ik bij thuiskomst weer verblijd met een stapeltje kranten bovenaan het trappenhuis. Altijd leuk om te weten dat de brievenbussen die beneden zijn opgesteld worden genegeerd. Immers, ik hoef niet mijn sleutel in het slotje te steken om de krant te pakken DIE IK TOCH NIET WIL HEBBEN. Zoals u onderaan ziet, een brief nog van de tijd toen het Groot Charlois heette. Nooit beantwoord gekregen. En zodoende ben ik het gewoon zat om maar 39 cent (postzegel) + 5 cent (papier) + 50 cent (envelop) + 60 euro (mijn standaard uurloon voor werk, maar die ik nu moet besteden aan het schrijven van deze brieven) te blijven verspillen om een simpele klacht opgelost te krijgen.
Ik weet natuurlijk dat u als redactie er niet bent om klachten af te wikkelen, maar daar zit het hem nou juist in. De krant heb ik namelijk letter voor letter, van voor tot achter, meerdere malen doorgelezen voor ook maar het minimaalste stukje informatie hierover, maar nee, alles gaat over advertenties plaatsen en ander inkomen-gerelateerde onderwerpen. Misschien is dat juist de truuk om mensen de krant (en advertenties) toch te laten lezen. Hahaha, the joke’s on me, ik snap’m !
Even serieus, is het zo’n moeite om een stukje van 5 bij 5 cm te reserveren voor een telefoon nummer en/of e-mail adres inzake klachten over de distributie ?

Mvg, KaNam.

5 Responses to “Will it never stop ???”

 1. Mr T Says:

  Vooral het kostenplaatje erg sterk.

 2. Albi Says:

  You tell ’em dude 😈

 3. Tienz Says:

  Ehm… per e-mail sturen, maar wel postzegels, papier en enveloppen rekenen??

 4. KaNam Says:

  Eerder zijn er inderdaad gewoon brieven de deur uit gegaan ! Met duidelijk adres etc., nooit een brief terug gehad.

 5. KaNam Says:

  Geachte heer/mevrouw.

  Allereerst dank voor uw reactie , deze klacht is in behandeling bij
  Interlanden Spreigroep , die verantwoordelijk is voor een correcte
  verspreiding.

  ten tweede betreur ik het feit dat u de krant niet leest, wij doen onze
  uiterste best om er – wekelijks – een goed gewaardeerd produkt van te maken.

  Graag vernemen wij van u tips om een nog beter gewaardeerde krant te maken.

  Met vriendelijke groet

  xxxxx

  Bladmanager

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.