Off my chest

Yeah, I gotta get something off my chest. And since I don’t have chest hair, yup, it’s THAT time again. Gotta bother UPC a bit again. (History links one two three). Off to http://qmail.upc.nl/ to complain about this:

Geachte UPC,
mijn ervaring (aanvaringen meer) met uw bedrijf zijn altijd slecht geweest. Door uw technische en administratieve onkunde zijn zaken geheel uit de hand gelopen, maar gelukkig ben ik er met lichte kleerscheuren afgekomen. Of toch niet. Mijn leraar Nederlands heeft me meerdere malen onvoldoendes gegeven voor het onterecht, te veel en overdrijvend gebruik van eufemisme. Dus laat ik het maar herformuleren: Ik heb na menig jaren vechten, half ontbloot het strijdtoneel verlaten.
Ik lijdt tevens nog steeds aan een lichte vorm van het UPC complex, zegt mijn psychiater. Dus hier ligt ook het grote probleem. Ik krijg met regelmaat nog steeds geadresseerde reclame van u. In de laatste stonden maar liefst drie aanbiedingen. Dat alleen is al erg, maar bij het legen van de postbus en het zien van een UPC envelop, gecombineerd met het UPC complex slaat mijn hart zeker 8 slagen over, waarna het ook nog eens in 3x turbo mode gaat voor tenminste 3 minuten.
Laatst was ik voor een routine controle bij de huisarts en was voor deze keer ook helemaal aangesloten op diverse meetapparatuur. Geheel onverwachts schotelde mijn (nu dus voormalig) huisarts mij een UPC envelop voor, en weldra ging al het meetapparatuur piepen. Mijn psychiater heeft achter mijn rug om contact gehad met mijn huisarts. Conclusie: abnormal myocardial contractility. Een lichte vorm van een hartinfarct dus.
Graag wilde ik dus niet alleen schriftelijk bevestiging dat ik van de lijst die jullie overijverige Director Marketing gebruikt voor de advertenties wordt geschrapt, maar ook wilde ik graag weten op welk slinkse manier jullie Eneco mijn persoonsgegevens afhandig heeft gemaakt. Jullie hebben weliswaar het tv en internet via de kabel van Eneco overgenomen, maar een spelfout in mijn naam (die jullie dus gebruiken) is pas bij Eneco in 2002 opgetreden, lang na de overname dus.

Hopend nog maar EEN (lees: 1, interpreteer: aller aller laatste) brief te ontvangen, verblijf ik,

KaNam Ung