Almost summer…

Icecream time ! Well, I eat them throughout the year, so uhmmm. Never mind.
Here’s my trip to the complaint section of the Ola website.

Als levensgenieter neem ik bijna ieder avond een toetje, meestal ijs. U kunt me gerust een kenner, wat zeg ik, een expert noemen.
Helaas moet ik constateren dat de vroeger zo heerlijke Magnum Caramel & Nuts niet meer van hetzelfde kwaliteit is. De krokante chocolade buitenkant bijvoorbeeld, is een slappe bedoening geworden.
Dat neem ik u niet kwalijk, het kan immers een fout zijn van de vervoerders, of door de supermarkt bewaard zijn op een temperatuur hoger dan dat er geadviseerd wordt. Net zo min neem ik het u kwalijk dat ik nog steeds geen vriendin heb na het inslaan van massa’s van de nieuwe Love Potion (zoals mij verzekerd wordt in de nieuwe reclame campagne). Het kan immers een inwerkingstijd hebben, die u nog niet heeft vrijgegeven, zoals altijd het geval met potions. Waarschijnlijk moet ik gewoon nog geduld hebben. Maar ik dwaal af.
Het gaat in dit geval om de individuele verpakking. Bij het sealen van de verpakking om de reep zit deze er vaak nog tussen ! Met substantie ertussen wordt het dus helemaal niet gesealed, en lekt het er vaak uit. Dit is al meerdere keren gebeurd, maar gisteren trof ik een practisch gehalveerde reep aan. De andere helft (dus zowel van de reep als de verpakking) was niet te vinden, en een ijs dat al een paar maanden aan de lucht heeft blootgesteld gestaan eet ik natuurlijk niet op. Dit gaat me toch te ver.
Helaas moet ik u dus meededelen dat u gezakt bent naar plaats nummer 2 van mijn lijstje favoriete soorten ijs. De eerste plaats is natuurlijk een gedeelde, bezet door Ben & Jerry’s, Haagen Daszch, Hertog en de AH.
U kunt er namelijk van uit gaan dat ik er geen een meer van aanraak totdat ik ervan verzekerd ben dat de kwaliteit weer op de hoogte is van mijn kennismaking zo’n jaar geleden.

Met nog steeds keuze genoeg, verblijf ik,

KaNam Ung.