Off the hook…

Yeah, it’s official, I’m really off the hook now. Regarding my post a few days earlier, this is their SUPER-lightning-jaw-dropping fast reply:

Betreft: UPC niet aansprakelijk Mwhahhaa, what a way to start a letter. Must be company policy, coz I didn’t accuse them of anything (not directly, anywayz) in the first place. All I asked for was a confirmation.

Geachte meneer, mevrouw Ung,

Naar aanleiding van uw brief van 21 januari jongstleden waarin u een verzoek indiende met betrekking tot het ontvangen van bevestiging omtrent uw zaak. Graag uw aandacht voor het volgende. Yeah well, I’m all ears.

Wij hebben uw brief in goede orde ontvangen. Only because I faxed AND mailed them.

Wij kunnen bevestigen dat wij uw klacht gegrond verklaren (coulance overweging). Het openstaande bedrag ad 87.48 hebben wij verrekend per 14 januari 2004. Aan de betalingsverplichting is voldaan en beschouwen deze zaak als gesloten. Took you ONLY TWO YEARS !! Coulance my ass.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Mocht u desondanks nog vragen hebben dan kunt u bellen met ons Contact Center op het telefoonnummer 0900 1580 (0,10per/min). Deze afdeling is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 19.00 uur. Onze medewerkers staan u graag te woord. Not true, but luckily, I’ll never have to speak to them again.

Met vriendelijk groet,
UPC Nederland

Harald Kolmer
Regiodirecteur Regio Zuid Guess I’ll have to give them credit for this. They _did_ honor my request, that this should be signed by an high-up cheating bastard !