A tiny bit PISSED OFF !!!

Date: Wed, 14 Jan 2004 01:25:29 +0100 (CET)
From: K. Ung
To: Klantenreacties@RET.Rotterdam.nl
Subject: Voorbereiding he ?

Geachte RET,
heden mocht ik uw voorbereiding op het afschaffen van meerdere lijnen na 23:00 uur aanschouwen. Dit gaat in maart beginnen heb ik begrepen. Nou vertel ik u, vandaag bracht de metro mij netjes af om 00:12 op het Maashaven. Even snel het bord van tramlijn 2 kijken, en ja hoor, nog 10 minuten, en de laatste tram vertrekt. Om 00:27 druipen al wat mensen af. Ik sta nog met 4 andere mede-“passagiers”. 3 trams richting remise rijden voorbij. Auw, dat doet pijn.
Om 00:37 is het wel welletjes, dat wordt lopen. Voor mij is het een half uur. Anderen moeten verder, ongeveer 45 a 50 minuten. Een frisse windkracht 5 houd me gelukkig wakker gedurende mijn snelle pas naar huis (De regen was gelukkig eerder op de avond al gestopt, het moest er nog eens bij komen, zeg). Langs de trambaan natuurlijk. Je wilt niet een flink vertraagde tram missen als het je toch eerder thuisbrengt. Helaas, de hoop vervaagt met elke stap dichter naar huis.
Nederland wordt vet, overgewicht enzo, een wandeling zou ze goed doen. *zucht* Ik ben amper 60 kilo.
Ik kan me niet anders voorstellen dan dat het nachtelijke leven in het centrum er flink onder zal lijden. Ach, het voor-avond-leven in hartje Rotterdam zal ook wel gezellig zijn.
Maar even een suggestie nog, kunt u alstublieft deze voorbereidingen een halt toe roepen (pun intended) ? Ik heb deze tram namelijk elke week, dat zijn er nog een paar tot maart, maar toch zou ik dat zeer apprecieren.

Mvg, KaNam Ung.