Empty

Geachte Spar Klantenservice,
u moet weten, ‘s ochtends word ik moeilijk wakker. Om mijn ochtendritueel te verspoedigen, heb ik uiteraard een Philips Senseo gekocht. En om mijn duiten extra te laten klinken (en om monopolie te voorkomen), koop ik mijn Coffee Pads niet van Douwe Egberts, maar van jullie gerespecteerde huismerk (jullie zijn namelijk een van de weinigen die de pads individueel heeft vepakt). Tot vanochtend dan.
Vanochtend pak ik dus de laatste coffee pad. En half-wakker als ik dan altijd ben, laat ik het per ongeluk uit mijn handen vallen. Tot mijn verbazing dwarrelt het geheel langzaam naar beneden, als een droom. Het heeft even in moeten werken, maar na 5 minuten had ik het door. De verpakking was niet gevuld met een coffee pad, maar slechts met lucht.
Zo is het dus gekomen dat ik vandaag een uur te laat op mijn werk ben gekomen. Immers, dezelfde hoeveelheid caffeine die ik normaal met een kop koffie binnen krijg, moest ik dit keer hebben van 4 geleende zakjes bosvruchten-thee van de boven-buurvrouw.

Bijgesloten bij deze brief de bron van deze rampendag, de onaangetaste lege verpakking.

Met veel chagrijnige groeten (helaas, ik heb de thee waarschijnlijk niet lang genoeg laten trekken, en heb dus nog steeds last van caffeine-tekort),

KaNam Ung

(Actually. it’s just here at work, but for the slight dramatization, I used my cozy home as the backdrop of this story)

coffee pad